23 iunie 2011

Lil Wayne Pe Coperta Revistei XXL

Weezy apare pe coperta revistei XXl si ofera un interview in exclusivitatea in care vorbeste despre sfarsitul carierei sale si despre copiii sai, despre colegii  sai de echipa, Nicki Minaj si Drake. O mare parte din interview il puteti citi mai jos. Restul il voi traduce maine. E greu sa-mi stea capul la asta gandindu-ma ca intr-un viitor apropiat blogul nu va mai putea fi plin cu stiri despre Weezy, despre suspansul aseptarii lansarii unui nou album. NU vreau sa stiu cum o sa fie cand o sa imploram sa ne mai lase sa asteptam lansarea unui album. O sa vrem sa mai amane lansarea albumului C4. Ne-am grabit sa fim egoisti, iar Weezy s-a grabit inaintea noastra sa fie egoist, iar daca ne gandim, orice alegerea ar face ar parea egoist, ori fata de fani, ori fata de copii sai. Va las sa cititi si astept pareri si concluzii.


Fanii s-ar putea intreba ce contin piesele? Weezy explica: "Partea buna despre mine este ca sunt un nenorocit interesant.. Este timpului lui Dwayne Michael Carter. Fie ca sunt rapper sau nu, sunt interesant. Si despre asta va fi albumul meu: eu si cat de interesant sunt.
Artistul si liderul echipei Young Money dezvaluieste planuieste de a se retrage in curand si vorbeste despre posiblitatea ca C4 sa fie ultimul album. "Inca lovesc  topul" spune el, "O sa va fac pe toti sa ma vreti atunci cand ma voi retrage, o sa va fac pe toti sa strigati 'NUUu!' nu o sa ma las de muzica atunci cand o sa spuneti toti ca ar fi timpul. Carter IV ar putea fi ultimul album.
Wayne spune ca motivul retragerii este faptul ca vrea sa fie un tata bun pentru copii sai. "Sincer cred ca este nedrept pentru copii mei. Sunt foarte dedicat carierei mele. Nu este zi din saptamana sa fac altceva. Fac asta in fiecare zi, si nu sunt pe cale sa ma opresc, caci asta e singura cale prin care poti reusi in aceasta afacere, sa faci asa cum fac eu. Vreau sa reusesc prin felul in care vreau eu sa reusesc. Poti avea succes. Poti scoate un hit...Dar sa o faci in felul in care vreau eu, sa pot sa fac tot ce vreau sa fac, trebuie sa muncesti ca nimeni altul. Cum am mai spus, este nedrept pentru copii mei. Asa ca pe la 30, 31, 32 de ani, trebuie sa termin.

2 comentarii: