06 noiembrie 2011

Lil Wayne Ft. Santos Romeo, Shanell, Drake si Robin Thicke

Lil Wayne colaboreaza pentru prima oara cu Santos Romeo, cunoscut de asemenea sub numele de Aventura. Acesta este un cantaret latin de succes care a avut colaborari foarte bune cu Don Omar. Ii recomand pe amandoi cu toata inima. Melodiile lor sunt mai bune ca orice analgezic. Iar melodiile starului nostru Lil Wayne sunt cel mai tare drog. Sa revenim, melodia lui Weezy in colaborare cu Santos Romeo este numita All Aboard si va aparea pe albumul lui Santos, numit Formula. Sanros este unul din cantaretii mei favoriti dar nu ma asteptam sa scoata o piesa cu Lil Wayne asa de curand. Bravo!
Credeati ca asta e tot? Nu. Lil Wayne colaboreaza din nou cu Robin Thicke (cu siguranta va amintiti melodia Shooter) si de aceasta data lanseaza o piesa numita Pretty Lil' Heart.
Ar putea Weezy sa isi uite coechipierii? Sau ei pe el? Nu! Shanell lanseaza o piesa la care colaboreaza cu Weezy si Drake.  Shanell are o voce buna dar fara Weezy nu ar avea stralucire, nu-i asa? Piesa lor se numeste So Good.
Piesele le  puteti downloada si asculta mai jos.
P.S.: A fost filmat videoclipul melodiei Y.U. Mad a lui Birdman cu Lil Wayne si Nicki Minaj. Detalii si poze va contine urmatoarea postare. Bucurati-va de piese, sper sa va placa.

All Aboard - Download
So Good - Download


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu