14 ianuarie 2012

Gone Till November

Pe 28 Noiembrie, anul acesta, Lil Wayne va lansa o carte intitulata "Gone Till November" cu ajutorul celor de la "Grand Central Publishing". Cartea va detalia perioada petrecuta de atrist in inchisoare si va contine jurnalul lui Lil Wayne scris in perioada in care a fost inchis in spatele gratiilor pentru 8 luni in 2010. In jurnal sunt incluse gandurile si sentimentele rapperului, oamenii care i-a intalnit, planurile sale, familia, copii, viitorul si trecutul sau.

"Suntem incantati sa publicam carte lui Lil Wayne", spune Ben Greenberg, directorul executiv al publicatiei "Grand Central Publishing". " A detaliat atat trairile interioare cat si cele exterioare din timpul pentrecut in Rikers Island si s-a creat o poveste, una revelatoare", adauga Ben.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam pana cand cartea va fi publicata. Se pare ca timpul petrecut in inchisoare i-a descis artistului o noua portita. Experienta aceasta l-a ajutat sa se schimbe. In timpul petrecut in inchisoare a citit Biblia pentru prima data, a tinut foarte strans legatura cu fanii sai si a realizat cat de importanta este familia sa si ca trebuie sa le acorde mai mult timp.
Va amintiti cele 10 scrisori prin care Lil Wayne isi informa fanii in legatura cu timpul petrecut in inchisoare?
Aici avem un exemplu, in care Lil Wayne raspunde la cateva intrebari:

2 comentarii:

  1. YMCMB :x Eu cred ca Lil Wayne e mult mai bun ca 2Pac! Asta e parerea mea:x Pentru mine Lil Wayne este si va fi mereu cel mai bun rapper <3 !

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa apara cartea si in romania :X

    RăspundețiȘtergere