05 februarie 2012

I Am Not a Human Being 2

Se pare ca anul 2012 ne va aduce doua albume din partea artistului Lil Wayne, unul solo, I Am Not a Human Being, partea a 2-a si deasemenea o a doua partea a albumului Like Father, Like Son, care a fost realizat impreuna cu Birdman, dupa cum va amintiti. Birdman a vorbit intr-un intervin despre cele doua albume.

Despre albumul "I Am Not A Human Being 2":
"Wayne e pe cale sa lansese un album in curand. Se numeste I Am Not A Human Being 2. Va aparea inainte de inceputul verii, cu siguranta. Nu am stabilit data inca. Cand va fi pregatit sa isi lanseze albumul, vom fi pregatiti. Categoric are un album terminat si pregatit de lansare. Wayne munceste mult. Nu se stie daca proiectul "Rebirth 2" se va realiza dar stiu cu siguranta ca avem albumul I am not a Human Being 2 pregatit. Acesta este urmatorul proiect."

Despre "Like Father, Like Son 2":
"Este gata de asemenea. L-am iregistrat. Nu ne-am oprit deloc din inregistrat pentru acest album. Aveam piesele care le-am vrut. Cand vom fi pregatiti sa il lansam, probabil o vom face la sfarsitul anului. Wayne vrea sa isi lanseze albumul iar eu vreau de asemenea sa imi lansez albumul solo, asa ca probabil o vom lasa pe mai tarziu."

Un comentariu: