13 aprilie 2014

"Eu si Lil Wayne in studio"


In ultima saptamana, Lil Wayne si Justin Bieber au lucrat intens in studio.
Justin Bieber a postat vineri pe facebook o imagine care il surprinde atat pe el cat si pe Lil Wayne intr-un studio de inregistrare. Din comentariile de pe facebook reiese ca fanii cantaretului pop sunt incantati de colaborarea celor doi. De asemenea, in aceiasi zi, cei doi au fost vazuti parasind studioul de inregistrare impreuna.
Cei doi au mai colaborat in trecut. Desi in urma cu doi ani Lil Wayne spunea ca nu ar colabora niciodata cu Justin Bieber, acesta s-a razgandit iar la sfarsitul anului trecut a colaborat cu Justin pentru piesa "Backpack".
Weezy trebuie sa fi vazut ceva in Justin daca a acceptat sa colaboreze cu el nu doar odata. Se pare ca Bieber nu are contact doar cu Wayne ci si cu Birdman, care ii este foarte apropiat lui Lil Wayne, dupa cum stim. Justin Bieber chiar i-a cantat "la multi ani" Briei, fiicei lui Birdman, alaturi de Lil Wayne, Bow Wow, Mack Maine, DJ Khaled si Nicki Minaj. Si asta nu e tot, Justin apare intr-o poza langa Birman.
Se pare ca Justin gaseste inspiratie in Lil Wayne si incearca sa se apropie de rapper si de gasca acestuia.


Mai jos puteti asculta piesa "Backpack" si de asemenea puteti urmari videoclipul unde Lil Wayne, Justin si ceilalti 5 artisti ii ureaza "la multi ani" Briei.

                                         
(Lil Wayne si Justin Bieber, 2012)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu