13 iulie 2011

Tha Carter IV Este Gata

Lil Wayne spune intr-un interviu acordat celor de la MTV ca albumul C4 este gata si ca va fi lansat pe 29 August, nu va mai fi lansat pe 22 cum s-a mai spus. Adevarul e ca s-au facut multe schimbari. Weezy mai confirma data lansarii albumului de mixtape "Sorry For The Wait", cum am mai spus acesta ar trebui lansat astazi, 13 Iulie. Weezy continua interviul vorbind despre melodia "How To Love".
"Melodia asta a facut valuri in randul oamenior.Atinge sufletul fiecarei femei, pentru asta a si fost facuta", spunea Wayne. " A fost ca cea a lui Tupac "Keep Ya Head Up" si a fost un mesaj pentru femei si fetele din toata lumea, fiti puternice chiar daca lucrurile par sa fie grele. Cam asa a fost melodia mea."

Melodia lui Tupac a devenise unul din cele mai tari hituri. In piesa Tupac vorbea despre situatia dificila a mamelor singure si femeilor maltratate. " O multime de femei nu stiu sa iubeasca din cauza motivelor intemeiate care le-au adus in situatia de a nu mai stii sa iubeasca" explica el. "Ce vreau sa spun prin motive intemeiate, sunt motivele acelea dureroase".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu