16 iulie 2011

Tha Carter IV - O Privire De Ansamblu Asupra Albumului

Haideti sa discutam putin despre album. Au fost atatea schimbari incat se pare ca ma tot contrazic. Nu e vina mea, micutul Wayne ne-a facut sa ne invartim in cercuri si sa ametim. Sa aruncam o privire de ansamblu asupra albumului :
  • Coperta: va arata exact ca in imaginea de mai sus. Stiu, cu ceva timp in urma se prezenta o coperta in care roba lui Weezy era verde, acum va fi rosie. Probabil vor mai aparea schimbari, cu Weezy nu se stie niciodata.
  • Data Lansarii: dupa nenumarate schimbari Wayne anunta ca albumul va fi lansat pe 29 August si ca aceasta a fost ultima schimbare, nu va mai exista alta. Deja Wayne face publicitate albumului cu ajutorul celor de la MTV, a anuntat peste tot ca data lansarii va fi pe 29 August, ar fi imposibil sa mai schimbe data, fanii l-ar impusca.
  • Scuzele: erau absolut necesare! Datorita lipsei de publicitate necesara pentru lansarea unui album precum "Tha Carter IV" managerul rapperului Lil Wayne a fost nevoit sa tot amane data lansarii albumului. Wayne cere scuze fanilor pentru asteptare, si pentru rabdarea care au avut-o si poate pentru nervii consumati. Scuzele vin prin intermediul albumului "Sorry 4 The Wait", un album de mixtape care il poate descarca oricine. Iar daca nu l-ati descarcat inca o puteti face cu un simplu click AICI. Nu uitati mesajul albumului " Sorry 4 the wait, carter 4 on the way"
  • Publicitatea: De ceva timp Weezy a tot aparul la unele posturi de televiziune, cum ar fi ESPN sau MTV si acorda un interviu revistei XXL, un interviu detaliat. Scopul? Publicitate pentru albumul care e pe cale sa apara in numai o luna si 12 zile incepand de azi. Ca fanii sa nu uite,Weezy mentioneaza data lansarii albumului C4 in piesele de pe albumul de mixtape "Sorry 4 The Wait".
  • Despre ce va fi albumul si ce va contine? citez:
    "Lucrul bun la mine este ca sunt un nenorocit interesant. Fie ca sunt rapper sau nu, sunt interesant. Si despre asta va fi albumul meu: despre mine si cat de interesant sunt eu."
    La ce sa nu ne asteptam? La piese care prezinta o situatie, Weezy spune ca nu este genul care sa povesteasca o anumita situatie de ex: el stand in camera si facand ceva, NU!
          P.S.: Nu am uitat de interviul acordat de Birdman revistei XXl.

BONUS: Cateva poze de la sedinta foto pentru revista XXL:








2 comentarii:

  1. De maine albumul va fi pe piata ( In USA bine inteleg ) ... cand il vom avea si noi in tara ? si unde mai exact ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci cand voi stii va voi anunta, si va voi spune si locurile unde il puteti gasi.

    RăspundețiȘtergere