05 august 2012

Conflicte la meciurile Thunder, lui Lil Wayne i-a fost interzis accesul pe arena



Tot la capitolul conflicte intra si aceasta postare:
Se pare ca pe 31 mai, Lil Wayne voia sa isi duca cel mai bun prieten si managerul sau, Cortez Bryant, care isi dorea foarte tare, sa vada meciul de basket dintre Oklahoma City Thunder si San Antonio Spurs la arena Chesapeake Energy. Ajunsi acolo echipa nu le-a dat permisiunea de a intra pentru ca nu aveau bilet. Atunci Lil Wayne a postat pe twitter: "Voiam sa ma duc la meciul din seara aceasta dar a fost interzis de catre echipa accesul in arena. Wow. Stupid. Hai Spurs!"
Zvonurile spun ca rapperului i-a fost interzis accesul din cauza lui James Harden, un jucator de la Thunder,  care a facut plangere, efect al spuselor lui Weezy, cum ca i-ar fi dor de Trina si inca o iubeste. Se mai spune ca James Harder se intalneste cu Trina si de aceea zvonurile au inceput sa circule in legatura cu interzicerea in arena.
Mack Maine a aparut atunci la MTV si le-a spus acestora adevaratul motiv pentu care lui Lil Wayne nu i-a fost permis sa intre pe arena, acesta era faptul ca voiau sa le vanda bilete numai in al doilea rand din spate, unde nu le ofereau nici un fel de paza speciala, insemnand ca Weezy, Mack si Cortez ar fi fost nevoiti sa intre in arena ca toti ceilalti.


Se pare ca povestea s-a repetat si pe 12 Iunie, numai ca de aceasta data Lil Wayne si Mack Maine au asistat la meciul dintre Miami Heat si Oklahoma City Thunder. Weezy spunea din nou pe twitter: " Am fost tratati ca naiba din nou de catre echipa de la arena Thunder..la naiba... spar ca Miami Heat sa ii faca praf"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu