03 august 2012

Lil Wayne il ataca pe Pusha T, Mack Maine intervine




Lil Wayne a lansat o melodie de un minut si 30 de secunde numita "Ghoulish", un diss la adresa lui Pusha T, dupa ce, cu ceva timp in urma a scris un mesaj  pe twitter in care spunea “Fuk pusha t and anybody that love em” . Toate acestea s-au intamplat din cauza faptului ca Pusha T i-a raspuns lui Drake cu piesa "Exodus 23:1“.
Se pare ca piesa lui Weezy este destul de clara si il ataca direct pe Pusha T.
Mack Maine intervine si vorbeste cu Rob Markman de la MTV la telefon despre colaborarea lui Weezy cu Big Sean pentru piesa "My homies still" si conflictul lui Lil Wayne cu Pusha T. Mack confirma ca "My homies still" este prima piesa de pe albumul "I Am Not A Human Being II" si ca a fost inregistrata cu mult inaintea situatiei cu Pusha T, colegu al lui Big Sean.
Mack a vorbit de asemenea despre ce l-a facut pe Lil Wayne ca in final sa ii raspunda lui Pusha T cu piesa numita "Ghoulish". Motivul pentru care Wayne s-a enervat este ca Pusha T trimitea imbolduri prin intermediul melodiilor sale recente catre prietenul acestuia, Drake. In cazul acesta Weezy l-a comparat pe Pusha T cu o musca: " Pe scurt, daca un tantar sau o musca continua sa zboare in  jurul tau, eventual o vei agita si o vei lovi, pentru a o face sa dispara. Cateodata o lovesti si se da la o parte, cateodat pleaca. Poti continua sa zbori, doar zboara in alta parte. Ne relaxam." Mack Maine a facut clar faptul ca nu este o lupta intre YMCMB si G.O.O.D Music.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu