03 august 2012

Este oficial, Lil Wayne isi lanseaza prima colectie de incaltaminte.


Lil Wayne si profesionistul skater, Stevie Williams, si-au lansat liniile de haine intr-un magazin popular din State numit Macy. Hainele pot fi cumparate din aceste magazine si in cazul vostru, de pe site, www.trukfit.com sau www.macys.com .
Desigur, puteti vedea mai jos cateva poze cu acestia doi sarbatorind lansarea celor doua linii de haine.

Si cum se pare ca noua colectie de imbracaminte TRUKFIT nu ii este de ajuns lui Lil Wayne la capitolul afaceri, urmeaza ceva mai mult:
In februarie, Lil Wayne anunta ca isi va lansa propria sa colectie de incaltaminte dar nu a oferit prea multe detalii incluzand brandul care ii va reprezenta. Insa SUPRA anunta ca Weezy s-a aliat cu acestia pentru un parteneriat exclusiv si au confirmat ca prima colectie va fi lansata in anul 2013.
"SUPRA este mandra sa anunte un parteneriat exclusiv cu Lil Wayne. O intreaga noua colectie de incaltaminte, cu un design aparte, inspirate si sub supravegherea lui Lil Wayne, va fi fabricata si distribuita de SUPRA. Pe termen lung cele doua parti si-au purtat respect: echipa SUPRA numeste muzica lui Weezy, sursa de inspiratie iar lui Lil Wayne i-a placut SUPRA si poarta  Skytop de cand a fost prima data introdusa pe piata, in 2007. Noua colectie de modele va fi lansata la inceputul anului 2013 in magazinele SUPRA si pe site-ul acestora, www.suprafootwear.com"










Un comentariu: